top of page

Ontgiften met behulp van de Silky Oaks body contour wrap

Uw lichaam ontgiften en tegelijkertijd een strakker silhouet? Dat kan met de Silky Oaks body contour wrap. Voor deze behandeling kunt u terecht bij Endermologie Waterland in Purmerend.

Rustgevende en ontspannende behandeling

Tijdens de behandeling wordt uw lichaam helemaal ingepakt met windsels doordrenkt met een warme zachte zeeklei oplossing. De windsels voelen warm en aangenaam aan. De behandeling wordt door de meesten als rustgevend en ontspannend ervaren.

Voorafgaand aan de behandeling wordt u eerst gemeten. Door deze 0-meting kunt u direct na de behandeling al zien wat het resultaat is.

Stimuleert het lichaam

Door de warmtepakking verlaten de toxische stoffen die opgeslagen zitten in de vetlaag en de huid het lichaam. Dit proces heet ontgiften en wordt ook wel detoxen genoemd. De afvalstoffen verlaten het lichaam waardoor het lichaam gereinigd wordt. Dit is een natuurlijk proces waarbij de Silky Oaks body contour wrap het lichaam stimuleert om te ontgiften. Het is dan ook een natuurlijke behandeling en daarmee een natuurlijke manier om strakker te worden.

Direct merkbaar en meetbaar

De Siky Oaks body contour wrap behandeling is niet alleen goed om het lichaam te ontgiften. De behandeling verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid en maakt deze strakker. Door de behandeling kunt u centimeters ''blijvend'' verliezen. Het resultaat van de behandeling is dan ook direct merkbaar en meetbaar. Ook littekens, striemen en cellulite worden minder. De hele behandeling neemt ongeveer 2 tot 2,5 uur in beslag.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met me op. We beantwoorden graag al uw vragen.

Ontgiften
bottom of page