top of page

Endermologie®

 

Voor 100% natuurlijke slankheid en anti-aging technieken passend bij de gezonde lifestyle trend van nu en de toekomst. Voor man én vrouw! Als LPG-specialist gaan we met u op een natuurlijke manier de strijd tegen de tijd aan.

De visionaire aanpak van LPG Endermologie® is actueler dan ooit en is perfect afgestemd op de aanhoudende groeiende vraag naar een efficiënte en natuurlijke verzorging die de verouderingsverschijnselen vertraagd en verminderd. Dat bewijzen ook de resultaten van de wetenschappelijke studie.

LPG Lipomassage™

 

Onze afslankcellen (adipocyten) verzekeren het natuurlijk evenwicht tussen de aanmaak en de afbraak van vetten. Ondanks een optimale levenshygiene en regelmatige fysieke activiteit, kan het toch gebeuren dat het proces van vetopslag toeneemt. Dit zorgt voor vet en vochtophopingen en cellulite. Mede als gevolg van zwangerschap of gewichtsverlies ontstaat een verslapte huid. De mechanische stimulering van de LPG Roll start een biologische respons in de diepte: reactivering van vetafbraak en productie van collageen en elastine.

Resultaat: een mooi slank silhouet met een gladdere en stevigere huid!

Endermologie® - Lipomassage™
 
bottom of page