top of page

Verbeter de elasticiteit en weerstand van uw huid met ASEA Renu28

ASEA is een geweldig natuurlijk product, dat gebruik maakt van lichaamseigen stoffen. Het is een zuivere zoutoplossing met miljarden Redox signaleringsmoleculen. Dit is een revitaliserende gel voor de huid. De Redox signaleringsmoleculen zijn essentieel voor uw lichaam. Ze bevinden zich in elke cel en zorgen ervoor dat uw immuunsysteem vitaal blijft en uw cellen genezen. Tevens worden slecht functionerende cellen verwijderd en vervangen door gezonde en sterke cellen. ASEA Renu28 is de ASEA in gelvorm.

Hoe werkt ASEA Renu28?

Redox signaleringsmoleculen zitten altijd in de cellen van ons lichaam. Echter gaat de productie vanaf ongeveer ons twaalfde levensjaar achteruit. Daarom is ASEA Renu28 een belangrijk product om dit proces weer op gang te helpen. ASEA Renu28 stimuleert de huidcel productie. Op deze manier verbetert de weerstand en veerkracht van uw huid, wat zorgt voor een egale huid en jongere uitstraling. ASEA Renu28 is de enige revitaliserende gel die de Redox signaleringstechnologie gebruikt. Omdat het niet alleen natuurlijk maar zelfs lichaamseigen is, is het gebruik van ASEA Renu28 uiterst veilig.

ASEA Renu28 als aanvulling op Lipomassage

Een andere manier om de celproductie in uw huid te stimuleren, is de LPG Lipomassage. Een LPG Lipomassage prikkelt de lichaamseigen biologische respons om vetafbraak te reactiveren en collageen en elastine aan te maken. Op die manier verstevigt uw huid en voelt deze strakker aan. De LPG Lipomassage wordt veel gebruikt voor de buik en benen na bijvoorbeeld een verslapte huid na een zwangerschap of dankzij gewichtsverlies.


Voor uw gezicht wordt aanvullend de ASEA Renu28 gel aanbevolen. Omdat de cel reproductie wordt gestimuleerd, heeft u al na 28 dagen (1 cyclus van huidvernieuwing) zichtbaar minder rimpels.

Vragen over ASEA Renu28?

Ik sta u graag te woord bij vragen over ASEA Renu28. U kunt mij telefonisch bereiken via 0299-463986 of via e-mail op jokescheele@planet.nl

ASEA Renu
bottom of page