top of page

Silky Oaks® Contour Wrap

 

Voel het verschil. De Silky Oaks® Contour Wrap is van oorsprong een therapeutische behandeling en werd gebruikt als een medische behandeling voor lever- en nierpatiënten.

Tegenwoordig wordt de Contour Wrap vooral om zijn afslankende werking toegepast. De Contour Wrap verwijdert dode huidcellen, reinigt en verstrakt de huid, ontgift het lichaam, maakt littekens, striemen en cellulite minder zichtbaar en garandeert een groot en blijvend centimeterverlies.

 

 

Versteviging en verstrakking

 

Het is niet ongewoon dat een klant na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding wordt. Toch is de behandeling niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht.

Iedereen die een verstrakking, versteviging en ontgifting van zijn lichaam wenst, heeft baat bij deze verzorging. Tevens kunnen we tijdens de behandeling probleemzones zoals billen, dijen, borsten en buik extra aandacht geven.

 

Een revitaliserende behandeling

 

Met de elastische windsels, die doordrenkt zijn met de warme zeeklei-oplossing, wordt het hele lichaam ingepakt.

De toxische stoffen die in de huid en de vetlaag opgeslagen zijn, voelen zich sterk aangetrokken tot deze warmtepakking, waardoor zij op deze weg het lichaam kunnen verlaten.

De windsels voelen heel comfortabel aan en worden na een uurtje rusten weer verwijderd. De huid voelt zijdezacht aan.

Direct douchen wordt afgeraden aangezien de klei, die zich in de poriën van de huid bevindt, op deze manier nog enkele dagen kan doorwerken. Met verder centimeterverlies tot gevolg.

Met de Contour Wrap gaat men zich lekkerder in zijn vel voelen, alsof het lichaam opgelucht is van een pak gifstoffen verlost te zijn.

De hele behandeling duurt 2 tot 2.5 uur. Een meetbaar verschil.

Prijs:      € 85,00

bottom of page