top of page

De Silky Oaks contour body wrap voor verstrakking en versteviging

Tijdens de revitaliserende behandeling met de Silky Oaks contour body wrap wordt uw lichaam ontgift en verzorgd en wordt het strakker en steviger.

Toxische stoffen

Uw hele lichaam wordt tijdens de contour body wrap behandeling ingepakt met elastische windsels die doordrenkt zijn met een warme zachte klei oplossing. De windsels voelen warm en comfortabel aan op uw huid waardoor de behandeling ook een ontspannende werking heeft. Door de warmtepakking krijgen de toxische stoffen

die in de huid en de vetlaag zijn opgeslagen de kans om het lichaam te verlaten. Na een uur rusten wordt de contour body wrap weer verwijderd. Uw huid voelt direct zachter aan. Het wordt afgeraden om meteen na de behandeling te douchen. De klei die nog in de poriën is achtergebleven kan zo nog wat langer doorwerken waardoor u nog meer centimeters kunt kwijtraken.

Blijvend centimeterverlies

De behandeling verwijdert dode huidcellen, reinigt, zorgt voor een strakkere huid en ontgift het lichaam. Littekens, striae en cellulite worden minder zichtbaar en u verliest gegarandeerd enkele centimeters die ook weg blijven. Niet alleen voor mensen met overgewicht is deze behandeling geschikt. Iedereen die graag wat strakker in zijn vel zit, heeft baat bij deze behandeling. Na de behandeling merkt u al direct resultaat.

 

U kunt bij Endermologie Waterland terecht voor de Silky Oaks contour body wrap behandeling. Ik ben gevestigd in Purmerend. Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met me op. U vindt de contactgegeven op de website. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contour body wrap
bottom of page