top of page

Versteviging en ontgifting van uw lichaam dankzij de contour wrap behandeling

Een behandeling die voorheen als medische behandeling gebruikt werd, is de therapeutische contour wrap. De contour wrap is een ideale manier van het verstevigen en verstrakken van uw huid en het ontgiften van uw lichaam. In de praktijk is gebleken dat mensen regelmatig een maatje kleiner in kleding worden, wanneer er een kuur van meerdere behandelingen is ondergaan.

Iedereen heeft baat bij de contour wrap

De contour wrap is niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht die graag een maatje kleiner willen worden. Ook voor anderen die graag een strakkere huid hebben of hun lichaam eens goed willen ontgiften is de contour wrap een prettige methode. De contour wrap verwijdert dode huidcellen en maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar. Uw huid zal er een stuk jonger uit zien.

Contour wrap bij Endermologie Waterland

Bij Endermologie Waterland verrichten wij graag een contour body wrap bij u. Wij maken gebruik van de Silky Oaks contour wrap. Dit zijn elastische windsels die doordrenkt zijn met een warme, dode zeeklei oplossing. U wordt gemeten en vervolgens ingepakt met de contour wrap. De gehele behandeling duurt 2 tot 2,5 uur voor een meetbare verandering.

 

Een bijzondere bijwerking is dat de meeste mensen zich een stuk lekkerder in hun vel gaan voelen. Dit is een reactie van het lichaam, dat opgelucht lijkt nadat het verlost is van een hoop gifstoffen.

Ook een contour wrap behandeling ondergaan?

Een contour wrap behandeling wordt als erg prettig ervaren en levert bijna altijd een aantal centimeter verlies op. De kans is groot dat uw gemoedstoestand ook vooruit gaat, doordat uw lichaam een stuk fijner aanvoelt. Ziet u dit ook wel zitten? Dan nodig ik u uit contact op te nemen en een afspraak te maken. Endermologie Waterland is bereikbaar op 0299-463986 of jokescheele@planet.nl.  

Contour Wrap
bottom of page