top of page

ASEA verbetert de Redox

signalering in uw lichaam

Redox signalering is een kernfunctie van het lichaam. Het zorgt ervoor dat cellen beter genezen en slecht functionerende cellen verwijderd worden. Dit is als het ware celvernieuwing, dat er voor zorgt dat uw lichaam jong blijft. Redox signaleringsmoleculen worden in elke cel van uw lichaam aangemaakt. Echter, vanaf ongeveer het 12e levensjaar wordt deze aanmaak steeds minder. 

Met behulp van ASEA is het mogelijk de redox signaleringsmoleculen aan te vullen. Op deze manier blijft de Redox signalering actief en wordt uw immuunsysteem vitaler dankzij een betere celgenezing. Veel mensen gebruiken ASEA graag voor het herstel van minder vitaal weefsel. Dit zorgt er namelijk voor dat uw huid steviger wordt en u er jonger uit ziet! ASEA bevat miljarden stabiele Redox signaleringsmoleculen in een zuivere zoutoplossing. Tevens is er een ASEA Renu28 revitaliserende gel voor uw huid.

Huidverbetering bij Endermologie Waterland

Naast het gebruiken en verkopen van de ASEA producten om uw huid te verbeteren, gebruiken wij meerdere technieken. Zo voeren wij regelmatig LPG Lipomassages uit en doen wij contour body wraps met behulp van Silky Oaks. De Redox signalering met behulp van ASEA is een perfecte aanvulling van een LPG Lipomassage. De LPG Lipomassage zorgt er namelijk voor dat uw huid een jongere uitstraling krijgt door middel van het reactiveren van vetafbraak en het stimuleren van collageen. Op deze manier worden striemen, littekens en cellulite minder zichtbaar en uw huid strakker.

 

Meer weten? Neem dan contact op met Endermologie Waterland door te mailen naar jokescheele@planet.nl of bel naar 0299-463986. Graag tot ziens!

Redox signalering

Redox signaleringsmoleculen aanvullen

bottom of page