top of page

Zichtbare huidverbetering dankzij de LPG Lipomassage

De LPG Lipomassage is een intensieve bindweefselmassage die zorgt voor zichtbare huidverbetering. Voor deze behandeling kunt u terecht bij Endermologie Waterland in Purmerend.

Slappe huid door zwangerschap of gewichtsverlies

De behandeling is zeer geschikt om vocht- en vetophopingen tegen te gaan en om cellulite geen kans te geven. Een slappe huid als gevolg van een zwangerschap of gewichtsverlies kan met een LPG lipomassage weer strakker worden. De probleemzones waar u met

een gewoon dieet of sporten weinig vat op krijgt, worden met deze methode pijnloos en veilig aangepakt.

Bindweefselmassage

Tijdens de lipomassage wordt de huid stevig gemasseerd en gestimuleerd door de cilinders van het LPG apparaat. Ook de onderhuid en het bindweefsel worden tijdens de behandeling aangepakt. De structuur van het bindweefsel wordt verbeterd. Daarnaast wordt de doorbloeding verbeterd en wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd. De vetophopingen worden afgebroken en uw huid wordt gezonder en steviger.

Afbraak van vetblokkades

Met deze behandeling creëert u een strakker silhouet, een slanker figuur en een stevige huid. Ook treedt duidelijke huidverbetering op doordat cellulite en striemen vervagen. Cellulite is onderhuids verkleefd vet. Met behulp van de LPG lipomassage wordt dit losgemaakt en afgevoerd waardoor cellulite verdwijnt. Vetblokkades worden opgeheven en de aanmaak van collageen en elastine worden gestimuleerd waardoor de afgebroken vetblokkades gemakkelijker kunnen worden afgevoerd.


De LPG lipomassage is een natuurlijke manier van huidverbetering. Er komen geen stoffen in uw lichaam. De natuurlijke processen in uw lichaam worden met de behandeling gestimuleerd. Uw lichaam doet zelf al het werk.

Huidverbetering
bottom of page